середу, 24 червня 2015 р.

Сила переконання і Блакитні відтінки...

Доброго вам ранечка. В мене сьогодні чудовий день, чого і вам бажаю :) Розкажу вам про силу дитячого самопереконання. Більше двох тижднів тому моя дочка Єва посковзнулася на бумажці, коли бігла. Звісно ж впала. Ніжка боліла, розпухла, виявилося що потягнула звязки. Лікували, як лікарем прописано: спокій, компреси... Запалення швидко пройшло і здавалося б нога у неї вже не боліла, але дитина вперто не хотіла ходити. На ноги ставала, ногою, пальцями крутила, а ходити не хотіла. Як я не просила, як не вмовляла, що не обіцяла. дитина вперлася і все. Трішки розпитавши, з`ясувала, що виявляється, вона боїться знову впасти...

Так пройшло два тиждні. Я бачила і відчувала, що з ногою все гаразд, але Єва не ходила, бабусі і решта родичів закидали порадами і натяками на мою мяко кажучи неправоту... Коротше вирішили ми з чоловіком ще раз показати її лікарю, щоб самим заспокоїтися і щоб родичі відчепилися, поки я з усіма не пересварилася.  А лікарів моя доця боїться страшно, бо вже не раз лежали з нею в лікарні з ларингітами, а там і уколи всілякі,і катетери і крапельниці, жах... Волати і капризувати почала, ще на підході до поліклініки. Молоденький травматолог обережно оглянув травмоману ногу (при цьому мій чоловік тримав саму Єву, а я ногу :)) і запевнив, що вона вже абсолютно здорова. Виходим ми від лікаря і тут знервована і сердита Єва просто бере і йде геть від кабінету сама на своїх ногах. Отаке от чудове зцілення сталося у нас учора. Сьогодні  дитина вже досить впевнено ходить, трішки шкутильгаючи від незвички. А я відчуваю надзвичайне полегшення... А ще дивуюся наскільки сильно дитина може сама себе в чомусь переконати. Цікаво скільки вона ще не ходила б якби ми таки не поїхали до лікаря ? :)
 А тепер про творче: покажу вам новий блокнотик. Він вийшов у мене у блакитних відтінках. Літо, річка, зелень, бабки ( срекози ) літають...
handmade notebook, notepad, dragonfly,




купить блокнот, блокнот ручной работы


Блокнот А6-го формату. 120 листів тонованих відваром трав. Тканева обкладинка. Вишита бабка, чіпборд, крапельки дотсів і деревяний гудзик. 
Запрошую всіх на мою цукерочку


12 коментарів:

  1. який же він казковий! справді, твої блокнотики це як казкова історія, як картина...

    до цукерочки обов'язково приєднаюсь!

    ВідповістиВидалити
  2. Дітки такі різні, а твоя Єва маленька фантазерка з дуже розвиненою уявою. І все в Вас буде добре, головне більше не хворійте.
    Блокнот неймовірно гарний!!! Ти така молодець!!! Я кілька разів переглянула його фото.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вони в мене обоє фантазери:), тільки це по різному проявляється. Дякую за побажання :) І приємно, що тобі подобається мій блокнот.

      Видалити
    2. Не то слово!!! Я так розумію, ти там ще фарбами малювала?

      Видалити
  3. Ох уж эти детки)))
    Главное, что все хорошо!
    Блокнот прямо фантазийный!

    ВідповістиВидалити
  4. Да, малеча вміє нафантазувати :))), навіть моя донечка зізнається, що вона вигадниця, каже -- " Сама придумала -- сама повірила " :))).
    Блокнотик фантастичний і повітряний ! Здається, що будеш сидіти його розглядати і зараз стрекізка візьме махне крильцями і полетить :))). Краса !

    ВідповістиВидалити
  5. Який чарівний блокнотик! Казкова краса! Приєднуюсь до ПЧ.

    ВідповістиВидалити